εγγραφή

Το forum του phototeam.gr είναι κλειστό και η εγγραφή σε αυτό προϋυποθέτει ο να προταθεί ένα νέο μέλος από κάποιο παλαιότερο και να μην προκύψει κάποια ένσταση από τους υπολοίπους.

Σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι το να διατηρείται το φιλικό, σχεδόν οικογενειακό κλίμα μεταξύ των μελών και να ελαχιστοποιούνται οι εντάσεις και τα κακώς κείμενα.

Σε πολλές περιπτώσεις έχουν γίνει αποδεκτά μέλη χωρίς προηγούμενη πρόταση, όταν οι ίδιοι εξέφρασαν τη θέληση να ενταχθούν στην ομάδα μας. Σε μια τέτοια περίπτωση ζητάμε να δούμε φωτογραφικό υλικό του ενδιαφερόμενου ώστε να τον “γνωρίσουμε”.

Το phototeam δεν αποτελείται αποκλειστικά από επαγγελματίες ή φτασμένους φωτογράφους, δεν είναι αυτό που θέλουμε να δούμε στα δείγματα που ζητάμε. Το μοναδικό ζητούμενο είναι η αγάπη για τη φωτογραφία, το μεράκι και η διάθεση για ένθερμη ενασχόληση με την κοινότητά μας!

Η αίτησή σας μπορεί να γίνει ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ

- Eφόσον εγκριθεί θα σημάνει την αποδοχή σας ως μέλος του φόρουμ μας σε δύο ημέρες.
- Σε σπάνιες περιπτώσεις, μία αίτηση μπορεί να απορριφθεί.

Και στις δύο περιπτώσεις θα ενημερωθείτε από το φόρουμ μας μέσα σε δύο ημέρες, στο e-mail το οποίο θα δηλώσετε κατά την αίτηση εγγραφής σας.

Εναλλακτικά ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας ώστε να σας εξηγήσουμε τη διαδικασία εγγραφής και θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στην ομάδα μας!